WWW.HORIZONT-NARE.COM
© HORIZONT-NARE s.r.o., Vodní 342/5, 737 01 Český Těšín.  horizont-nare@horizont-nare.com    postmaster@horizont-nare.com   www.horizont-nare.com
Jsme vysoce kvalifikovaní a zkušení specialisté s celorepublikovou působností na komplexní řešení problémů s Vašimi přístupy do objektů a s bariérami v objektech, a to pomocí našich špičkových produktů a služeb.
Volejte na 800 10 10 73.  ID Datové schránky: txcan4b.

Stropní zvedací systémy HANDI - MOVE HM 2500

Stropní zvedací systém HANDI - MOVE HM 2500 je používány pro přesun klienta ve vhodném závěsu po prostoru objektu, buď v rámci jedné místnosti nebo po celém objektu. Systém je řešen bez obsluhy doprovodnou osobou.

Popis funkce:

POUŽITÍ: Běžně je určen pro klienty na invalidních vozících s určitým stupněm samostatnosti vhodné i pro klienty s větším stupněm postižení. Umožňuje imobilním osobám překonávat bariéry uvnitř objektů. Souvislý kolejový rozvod lze provést v celém bytě včetně výhybek - koupelna, WC, ložnice, apod.. POPIS FUNKCE: Na odvinutý závěsný pás zvedáku se upevní vhodný úchyt. Klient s vozíkem najede blíže a je zachycen do úchytu. Poté je pomocí úchytu vyzvednut a přepraven pomocí motoru na požadované místo. Po dojetí je úchyt z klienta sundán a závěsný pás navinut zpět do zvedáku.

Optimální použití:

OPTIMÁLNÍ UMÍSTĚNÍ: Kde je možnost instalace souvislého kolejového vedení v celém bytě včetně případných výhybek. Vynikající pro použití osobou, která má chce být nezávislá na případném doprovodu. Optimální pro rodinné i panelové domy, školy, domy pro seniory a rehabilitační ústavy. VÝHODY: Kladem je tichý provoz, jednoduchá obsluha, možnost libovolných zastávek, dálkové ovládání nebo kabelový ovladač do ruky. Napájení všech činností akumulátorem 24VDC. Pevná a bezpečná konstrukce s možnosti použití v rámci celého bytu včetně sociálního zařízení. Dráhu je možno vybavit výhybkami pro umožnění změny směru jízdy. Možnost ovládání samotným klientem bez asistence druhé osoby. Možnost nouzového sestupu v případě kompletního vybití akumulátoru pojezdu. Použití s různými záchytnými systémy pro handicapované občany - zvedací plachta, sedačka, zvedací hák.

Technické parametry:

maximální zvedaná hmotnost 200kg dráha hliníková s uchycením do stropu nebo zeď - zeď. baterie 24V ( 9,5Ah ) 120 zvedacích cyklů na plně nabitý akumulátor standardní délka zvedacího popruhu 2m dálkový ovládač - kabelový ( použitelný i ve vodě ), infračervený ( bezdrátový )